Élet-Stílus

BL: zavargások Barcelonában

Huszonkilenc szurkolót őrizetbe vettek, 107-en megsérültek Barcelonában, ahol a labdarúgócsapat Bajnokok Ligája-győzelmének ünneplése többször rendbontásba csapott át.

A szerdai párizsi döntő lefújása után 125 ezren tódultak az utcára a katalán fővárosban. A drukkerek több helyen szemetes konténereket gyújtottak fel, kirakatokat törtek be, és üzleteket raboltak ki. A zavargások során megsérült hat rendőr is.

A Barcelona 2-1-re nyert a BL-döntőben az Arsenal ellen, ezzel második diadalát könyvelhette el a legrangosabb európai focikupában.

Henry a bírókkal pöröl

Az Arsenal sztárja már a szünetben is jelezte a bíróknak, hogy korántsem elégedett a munkájukkal. A találkozót követően pedig az újságíróknak élesen kritizálta a norvég Terje Hauge-t. A bíró többször szemet hunyt afelett, hogy Márquez és Puyol folyamatosan letaglózott minket, főleg engem – méltatlankodott a csatár. A világ- és Európa-bajnok francia támadó szerint a norvég bíró, Hauge tendenciózusan a Barcelonát segítette ítéleteivel.

Eto’o gólja lesből született – vélekedett a londoni alakulat ásza, aki külön kiemelte, hogy a neki adott sárgalap előtt ellene követtek el szabálytalanságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik