Élet-Stílus

Roberto Carlost is megkereste a Chelsea

Roberto Carlos, a Real Madrid labdarúgócsapatának brazil védője egy interjúban elmondta, hogy az angol bajnok Chelsea felvette vele a kapcsolatot.

“Hivatalos bejelentés ugyan még nem történt, de elárulhatom, hogy a Chelsea szeretne leigazolni” – mondta a válogatott balhátvéd a Marca című sportlapnak. “Jeleztem nekik, hogy a klubommal vegyék fel a kapcsolatot, hiszen szerződés köt a Realhoz, annyit azonban hozzátettem, előbb meg kell várniuk az elnökválasztást.” A brazil klasszis az interjúban hangsúlyozta, nehéz szívvel válna meg eddigi csapatától: “Mielőtt bármit lépnék, tudni szeretném, hogy az új elnök, illetve edző számít-e rám a jövőben. Nagyon fájdalmas lenne elhagyni az együttest.”

A 33 éves védő 1996-ban csatlakozott a Real Madridhoz, amellyel három Bajnokok Ligája-győzelmet és három bajnoki címet szerzett. A spanyol lapok azt is tudni vélik, hogy a madridi klub csak akkor engedné el a Chelsea-hez Roberto Carlost, ha megkapná érte a spanyol Asier del Hornót, akit tavaly júniusban 14,5 millió euróért vásárolt meg a londoni csapat az Athletic Bilbaótól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik