Élet-Stílus

Kahn is lemondja a válogatottságot?

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgócsapatának ügyvezetője szerint Oliver Kahn, a bajorok válogatott kapusa a világbajnokság után lemondja a szereplést a nemzeti együttesben.

A 84-szeres válogatott, 36 éves hálóőr Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány döntése értelmében csak a kispadon kap helyet a vb-n, az elsőszámú kapus Jens Lehmann, az Arsenal hálóőre lesz. “Amikor eldőlt a kapuskérdés, Oli teljesen összeomlott, hiszen élete nagy álma volt, hogy saját hazájában világbajnokságon álljon a kapuban” – mondta Rummenigge.

“A bajnokság és kupa megnyerése visszaadta a hitét. Évek óta ismerem, biztos vagyok benne, hogy a világbajnokság után már csak a Bayern Münchenre koncentrál majd.” Kahn nem adott egyértelmű választ a válogatottsággal kapcsolatos kérdésre. “Még két évig szeretnék védeni, úgy érzem, életem legszebb időszaka előtt állok. Remekül érzem magam, tele vagyok energiával” – jelentette ki Kahn. “Kétszer egymás után sikerült dupláznunk, ebben nekem is volt egy kis szerepem. A kor a kapuban nem számít, Dino Zoff 1982-ben 40 évesen lett világbajnok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik