Élet-Stílus

Hamis lánclevél terjed az iWiW-en

Az elmúlt órákban hamis levelek terjednek az interneten a T-Onine Magyarország nevében az iWiW közösségi oldalról, amelyek a szolgáltatással kapcsolatos valótlanságokat állítanak, és amelyek arra is kérik a címzetteket, hogy minden ismerősüknek küldjék tovább a leveleket.

Nem nyugszanak a kedélyek az iWiW körül. A Közösségi szolgáltatás minden lehetőségét kihasználva hamis lánclevelek terjednek a felhasználók között.

Az egyik hamis levélben Simó György vezérigazgató azért „kéri” a felhasználókat, hogy minden ismerősüknek továbbítsák az üzenetet, hogy a szolgáltató megállapíthassa, hogy a levél küldője aktív iWiW felhasználó-e.

A levél egész pontosan arról tájékoztat, hogy a szolgáltatás lassúságát a sok inaktív felhasználó okozza. Az inaktív felhasználók kiszűrésére biztató levél 50 levél után egy meghívót is beígér a gyanútlan felhasználóknak. A T-Online cáfolja a levélben leírtakat, és egyben arra kéri az internetezőket, hogy a levelet NE továbbítsák ismerőseiknek.

A rémhír azon állítása, amely szerint az utóbbi időben a szolgáltatás sebessége lelassult, és sok funkció nem elérhető, szintén nem igaz, ahogy az sem, hogy az iWiW-en az üzemeltetők regisztrálnák a felhasználók által egymásnak elküldött leveleket, ezáltal nyomon követve az iWiW-tagok levelezését.
A T-Online a felhasználókat érintő híreket – ahogy eddig is – a továbbiakban is az iWiW-kezdőlapon fogja nyilvánosságra hozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik