Élet-Stílus

29 országban forgalmazhatjuk a vakcinát

A gyártó Omninvest képviseleti megbízást adott az IIG Holdingnak az itthon kifejlesztett madárinfluenza oltóanyag előállítási technológia-értékesítésre.

A madárinfluenza elleni oltóanyagot kifejlesztő Omninvest Kft. 29 országra szóló képviseleti megbízást kötött az IIG Holding Iraqi Investment and Development Group Co.-vel – jelentették be a cég sajtótájékoztatón.

Az IIG Holding Group a vakcina gyártási technológiájának értékesítését végzi az érintett országokban. Németh Zsolt, az Omninvest szóvivője elmondta: az Omninvest egy kis high-tech cég, amelynek sem mérete, sem kapcsolatai nem teszik lehetővé, hogy olyan nagy népességű területeket, mint az Európa és az arab országok, ellássanak vakcinával, ezért örömmel vették az IIG Holding kapcsolatkeresését.

A IIG holding vakcina értékesítésre vonatkozó jogai a mintegy tucatnyi arab országon kívül, a vírus fő fertőzési zónáira érvényesek. Az ázsiai térségben Dél-Korea, Japán, India, Pakisztán és Törökország vásárolhat a holdingtól, míg Európában Anglia, Franciaország, Hollandia, Németország, Lengyelország, Spanyolország, Görögország és Svájc juthat a cég által a technológiához.

Az Ausztráliára vonatkozó terjesztési jogokat is a holding birtokolja, viszont meglepő módon a közeli Ausztria, Ukrajna, Szlovákia, Csehország, Románia, Horvátország és Szerbia-Montenegró nem szerepel a listán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik