Élet-Stílus

Sokmilliós ritkaságok Budapesten

Magyarországon elszórtan sem látni Pagani Zondát vagy Koenigsegg szupersportautót. A budapesti luxusautó-kiállításon az autók névadói is jelen lesznek a szervezők szerint.

Sokmilliós ritkaságok Budapesten 1

Ferrai F430 (vezess.hu)




Sokmilliós ritkaságok Budapesten 2

Bugatti Veyron (vezess.hu)

A kiállítást szervező Al Roudhan Bader neve ismerősen csenghet az autórajongók körében, hiszen a Kuvaitban született, de 23 éve hazánkban élő üzletember már túl van huszadik autókiállításán. Közel százdarabos gyűjteményében olyan autók szerepelnek, amelyeket itthon legfeljebb filmvásznon látni. Köztük van például F50-es Ferrari, Bugatti EB 110, Pagani Zonda és több más ász az autós kártyából.

A kiállításon negyven különleges, régebbi luxus- és sportautó is bemutatásra kerül. Többek között évtizedes Lancia-, Maserati-, Bugatti- és Ferrari-ritkaságok is megcsodálhatók lesznek április 27. és május 1. között a Hungexpo területén. A felhozatalt javítja a kiállításra ellátogató osztrák luxusautóklub 250 tagja is.

Schumacher Ferrarija is itt lesz

Nem csupán luxus- és sportautókat állítanak majd ki, hanem különleges versenyautók és motorkerékpárok is megtekinthetők lesznek. Külön érdekesség Michael Schumacher F1-es versenyautója, de a szervezők Horacio Pagani és Christian von Koenigsegg érkezését is ígérik. Előbbi a Pagani Zonda, utóbbi a Koenigsegg szupersportautók névadója.

A kiállított autók mellett Mac Audio Tuning & HIFI kiállítás, Scolo Di Mare fürdőruha-bemutató, valamint Havasi Balázs-zongorakoncert is lesz. A sztárvendégek között pedig ott lesz az ígéretek szerint Dolph Lundgren.

Az eddig főként vidéki nagyvárosokban rendezett kiállításokon felmerült a látogatók részéről a vásárlási szándék is, ezért a mostani rendezvényen luxusautó-kereskedők is jelen lesznek.

Nyerjen belépőjegyet a vezess.hu-nál. A kérdésekre helyes választ adók között 50 kétszemélyes belépőjegyet sorsolnak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik