Élet-Stílus

Ingyen Pink-koncert a Felvonulási téren

Június 18-án a 10. T–Mobile Kapcsolat-koncerten ismét világsztárt köszönthetünk: a sokszoros díjnyertes és platinalemezes Pinket.

Pink közismert arról, hogy saját útját járja. Merész és szókimondó, mindig hangot ad véleményének, nem ismer megalkuvást, és szemérmetlenül őszinte. Zenéjét, viselkedését és stílusát mindig is ez jellemezte. A sztár élőkoncertjén sem okoz majd csalódást rajongóinak.

Pink legutóbbi európai turnéján minden jegy elkelt az Egyesült Királyság és Európa különböző helyszínein tartott koncertekre, az előadót egyértelműen sztárként tartják számon. Az elmúlt időszakban is számos nagy sikerű fellépése volt, többek között a Werchter, V Festivals, T in The Park, Oxegen, Golden Stag és a Skanderborg rendezvényeken.

A Kapcsolat-koncert bejelentését megelőzően jelent meg Pink negyedik, ‘I’m Not Dead’ című albuma, amely ismét bizonyítja, hogy Pink folyamatosan képes megújulni, a művész előremutató egyéni felfogása valóban elgondolkodtató.

Az ‘I’m Not Dead’ album Pink eleddig leginkább gondolatébresztő munkája, melyben az énekes nézeteiről vall. Legyen szó akár meghasadt szívekről, depresszióról, gyermekkorról, baljós véget ért románcról, hamis barátokról, amerikai politikáról vagy az ünnepelt csillagok kultuszáról. Pink mindezekről őszintén, határozottan és elfogulatlanul beszél, mintegy értő módon “feleselve” a társadalmi jelenségekkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik