Élet-Stílus

A Jövő Házában küzdenek meg a cyberatléták

A World Cyber Games 2006 hazai döntőjét idén új helyszínen rendezik meg. Korábban az Info Market adott volna otthont a magyarországi döntőnek, mely új helyszínen, a Jövő Házában kerül megrendezésre 2006. augusztus 27-én.

A World Cyber Games – a világ legnagyobb számítógépes- és videojáték-bajnoksága – magyarországi döntőjét 2006. augusztus 27-én rendezik meg a Jövő Házában. Az idei magyarországi selejtezőkre a következő játékkategóriákban lehet jelentkezni a hu.worldcybergames.com oldalon: CounterStrike 1.6, StarCraft: Brood War, WarCraft 3: The Frozen Throne, FIFA 2006, valamint Warhammer 40000: Winter Assault.

A World Cyber Games (WCG) versenysorozat a számítástechnika hazai rajongóinak – azon belül is a PC- játékosoknak – biztosít világszintű lehetőséget tudásuk megmérettetésére. A nyertesek ebben az évben is megkapják a lehetőséget arra, hogy a világbajnoki nagydöntőn bizonyíthassanak. A döntőnek idén a Forma-1-es versenyeiről híres Monza ad otthont.

A World Cyber Games a világ legnagyobb PC- és videojáték versenysorozata. A Samsung által alapított eseménysorozat mintegy 70 országból fogja össze a világ legjobb játékosait, és szervezett keretek között biztosít lehetőséget arra, hogy tehetségüket összemérjék bárkivel a világon.
A World Cyber Games magyarországi selejtezőin közel 500 játékos vett részt az elmúlt évben. Várhatóan óriási érdeklődés mellett rendezik majd meg az olaszországi nagydöntőt októberben. A tavalyi szingapúri nagydöntő minden eddigi várakozást felülmúlt, hiszen több mint 50 000 ember izgulhatta végig a küzdelmeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik