Élet-Stílus

Ingyen Omega-koncert – csak Sony-mobilosoknak

Ingyenes koncertsorozatot szervez országszerte májusban és júniusban a Sony Ericsson a cég által forgalmazott telefonnal rendelkezők számára.

Május 12-én Miskolcon az Edda, május 18-án Pécsett az Irigy Hónaljmirigy, május 19-én Szegeden a Hooligans, május 27-én, Győrött Dobrády Ákos és zenekara játszik. A koncertsorozat június 3-án Budapesten egy igazi kuriózummal, az Omega együttes hangversenyével zár a Kisstadionban.

A koncertekre belépőt a Sony Ericsson mobillal rendelkezők igényelhetnek. Minden Sony Ericsson-felhasználó – a regisztrációs pontokon és a budapesti márkaboltban – a telefon bemutatásakor két darab meghívót kap. A regisztráció során mindenki eldöntheti, hogy melyik koncerten szeretne részt venni. A Sony Ericsson az első 30 000 jelentkező részvételét biztosítja. Ez a vidéki helyszíneken körülbelül 3-5000 főt, Budapesten maxiumum 17 000 főt jelent.

Az élő koncertsorozat az új Sony Ericsson W810i walkman-mobilt népszerűsíti. Az új telefonban húsz teljes hosszúságú audio CD tartalmának tárolására elegendő memória áll rendelkezésre (512 MB).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik