Élet-Stílus

ADSL2+ a Magyar Telekomtól

A Magyar Telekom április 24-től tesztjelleggel elindítja az ADSL2+ technológián alapuló szolgáltatását Budapest két kerületének olyan részein, ahol korábban nem volt ADSL-lefedettség. A Magyar Telekom az innen érkező ADSL-megrendelésekhez szeptember 30-ig 12 Mbps letöltési sebességet biztosít.

Budapest XIII. és XIV. kerületének bizonyos területein az ADSL2+ technológia által biztosított különösen nagy sávszélességű internetszolgáltatást azon felhasználók próbálhatják ki először, akik ezidáig lakóhelyükön nem élvezhették az ADSL előnyeit. Ezen területeken a Magyar Telekom minden április 24. és május 31. között beérkezett új ADSL-megrendeléshez 12 Mbps maximális letöltési sebességet biztosít – függetlenül attól, hogy mekkora sebességű csomagot rendelt az ügyfél. A megnövelt sávszélességért a Magyar Telekom nem számít fel külön díjat internetszolgáltató partnerei, valamint a T-Com T-DSL-megrendelők felé.

A tesztjelleggel megnövelt sávszélességet szeptember 30-ig biztosítja a Magyar Telekom, azt követően automatikusan az eredetileg megrendelt sávszélesség áll az ügyfelek rendelkezésére. A tesztben érintett ügyfeleket a Magyar Telekom külön tájékoztatja.

A Magyar Telekom az ADSL-szolgáltatás fejlesztésének következő lépéseként az ADSL2+ technológián alapuló új kereskedelmi termékek bevezetését tervezi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik