Élet-Stílus

Percalapú ADSL és ADSL Light a T-Online-nál

Április 3-tól bővül a T-Online Magyarország szélessávú termékportfóliója. Megjelenik az ADSL-csomagok új fajtája, az időalapú hozzáférések több változata.

Percalapú ADSL bevezetésével szélesíti portfólióját a magyar T-Online. Az időalapú szélessávú hozzáférések Európa több országában már megjelentek a piacon, néhány államban már meghatározó szerepet töltenek be. Ezek a csomagok elsősorban azoknak kedveznek, akik most ismerkednek az internet világával, éppen ezért kevés időt töltenek a számítógép előtt.

Az ADSL Netperc fix havidíja 0 forint, amely ár egy éven keresztül változatlan marad. A csomagot megrendelő ügyfelek pontosan annyit fizetnek, amennyit az internetet használják: a számlázás – a modemes kapcsolatokhoz, vagy a mobil telefonszolgáltatásokhoz hasonlóan – perc alapon történik. A szélessávú internetezés percdíja ebben a csomagban bruttó 12 Ft. A csomag percdíjai az internetezés teljes költségét tartalmazzák, nincs külön fizetendő telefonpercdíj. A kevésbé tapasztalt felhasználók védelmében a csomagnak maximális havidíja van, a számla nem haladhatja meg a bruttó 8900 forintot. Az ADSL Netperc egyszeri belépési díja bruttó 9900 forint, amely teljes egészében „leinternetezhető” a csomag percdíján az előfizetést követő három hónapon belül.

ADSL Light

Szintén új időalapú hozzáférés az ADSL Light, amely az internetet ismerők számára jelent kedvező ajánlatot, akik a netet inkább információszerzésre és kevésbé szórakozásra használják. A csomag havidíja bruttó 3290 Ft, amely 10 óra internetezést foglal magában. E feletti forgalom esetén a díj bruttó 6 Ft percenként, ez magában foglalja az internetezés költségét, így itt sincs külön fizetendő telefonpercdíj.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik