Élet-Stílus

Hatodszor is Unoka-Nagyszülő Informatikai Verseny

admin
admin

2006. 03. 30. 12:29

A választások előtti utolsó vasárnap népszerű versengésre invitálja az informatikakedvelőket az IHM és az Inforum.

Április 2-án hatodik alkalommal rendezi meg a hazai nonprofit informatikai szervezeteket tömörítő Inforum és az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az Unoka-Nagyszülő Informatikai Versenyt. A rendezvényt, amely az informatika fontosságának népszerűsítésén túl a generációk egymáshoz való közeledését is igyekszik elősegíteni, Jambrik Mihály, az IHM közigazgatási államtitkára nyitja meg.

A felmérések szerint az idősebb generációk körében növekszik legkisebb mértékben az internetezők aránya. Az Unoka-Nagyszülő verseny a fiatalok segítségével kívánja ösztönözni az idősek részvételét az információs társadalomban. A szervezők fontosnak tartják, hogy mindenki megtapasztalhassa az informatika vívmányainak hasznát, az internet nyújtotta előnyöket.

A rendezvény helyszínéül a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központot választotta a minisztérium.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.