Élet-Stílus

Indul a BT digitális tévéje

A BT bejelentette, hogy országos, következő generációs tv-szolgáltatása a BT Vision nevet kapta. Az új szolgáltatás számos olyan újdonságot is kínál a felhasználóknak, mint a korábbi műsorok megtekintése, az online adásrögzítés, a videotelefonálás vagy az azonnali üzenetküldés.

A világelső szolgáltatás, amely a földi digitális televíziózást egyesíti igény szerinti film-, tv- és zene-összeállítással, valamint interaktív szolgáltatásokkal, ugyan csak ősszel indul, azonban a BT szélessávú ügyfelei, akik elsőként szeretnének hozzájutni ehhez az úttörő szolgáltatáshoz, már jelezhetik igényüket a www.bt.com/btvision honlapon.

A BT legutóbbi, az új szolgáltatás tartalmi megállapodásairól szóló közleményei tartalmaznak egy megállapodást az Endemol vezető produkciós tv-társasággal a programösszeállítás engedélyezésére és élenjáró interaktív tartalom kifejlesztésére a BT Vision számára. A cég nemrég írt alá egy másik megállapodást a Cartoon Networkkel, ami népszerű műsorok jogaival kapcsolatos, illetve interaktív tartalom fejlesztését engedélyezi a BT Vision számára.

A BT Vision együttműködést tervez többek között a BBC Worldwide, a Paramount és a Warner Music Group, a National Geographic Channel és a gyermektévé-csatornákkal.

TV, kommunikáció, internet

Az ügyfelek filmek, zene- és tévéműsorok széles skálájából, valamint újszerű interaktív és kommunikációs szolgáltatások közül választhatnak, ami mind elérhető tévékészülékükön keresztül.

A szolgáltatás az első lesz a világon, amely egyesíti a földi digitális csatornák antennán keresztüli elérését igény szerinti szélessávú videóval. Ez az egyedülálló kombináció, ami a Microsoft szoftverfelületét és a Philips által gyártott set-top-boxot használja, választást, ellenőrzést és kényelmet biztosít az ügyfeleknek. Egyéb fizetős televíziós szolgáltatásoktól eltérően nem lesz kötelező havi előfizetés.

A BT Visiont a BT Hub, a BT konvergált otthon stratégiájának középpontjában lévő eszköz teszi lehetővé. Szintén a hub teszi lehetővé a vezeték nélküli hálózat kialakítását a család számítógépei, laptopjai, valamint maximum öt egyidejűleg bonyolítható VoIP-telefonhívás között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik