Élet-Stílus

Óriásdugók a fővárosban

Hétfőn újabb útfelújítások kezdődnek Budapesten. Az autósoknak a pesti alsó rakparton, illetve a Gyáli út környékén kell számítaniuk torlódásokra.

A Főpolgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint március 13-án – egyebek mellett – a Pesti alsó rakpart Margit híd és Roosevelt tér közötti szakaszán szegélyépítéssel, valamint a Gyáli út Nagyvárad tér és Könyves Kálmán körút közötti szakaszának korszerűsítésével megkezdődnek a fővárosi útfelújítások. A Pesti alsó rakparton sávszűkítésre, sávlezárásra kell számítani.

Március 16-án, csütörtökön néhány kisebb útszakasz munkálatai mellett a Nagytétényi út, a 6-os számú főút és a Váci út külső szakaszán is megkezdődik a korszerűsítés, valamint a II. kerületi Nagykovácsi úton, a Budaörsi út külső szakaszán is elindítják a munkálatokat. Március 20-án a Gyáli út újabb, Illatos út és Ecseri út közötti szakaszának korszerűsítésével folytatódik a Podmaniczky Program, amelynek keretében 2006-ban összesen 200 kilométer hosszan 172 útszakasz újul meg.

A Főpolgármesteri Hivatal szándékai szerint a munkákat – az időjárástól függően – március végére, április első felére befejezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik