Élet-Stílus

Radiohead a Szigeten

Az angol Radiohead és a legendás Led Zeppelin énekese, Robert Plant is fellép az idei Sziget fesztiválon, amelyre a tavalyi év egyik sikerbandája, a Franz Ferdinand is visszatér.

A szervezők tájékoztatása szerint idén augusztus 9. és 16. között rendezik meg az immár 14. Sziget fesztivált. A rendezvény egyik sztárvendége a Thom Yorke gitáros-énekes vezette oxfordi Radiohead. Az együttes lemezei rendre ott tanyáznak a „minden idők legjobb albumai”-listák élmezőnyében, új albumuk pedig idén tavasszal várható. A tavalyi fellépők közül a Franz Ferdinand zenekart sokan szerették volna viszontlátni idén is, a Sziget „kívánsággépében” rengetegen kérték a fellépésüket. Számukra – és azoknak, akik tavaly lemaradtak a koncertről – minden bizonnyal feledhetetlen élményt kínál majd a csapat, amely tavaly ősszel megjelent új nagylemezét is bemutatja majd.

Robert Plant, a legendás Led Zeppelin legendás frontembere a Robert Plant & Strange Sensation formációval örvendezteti meg rajongóit.

A Sziget fesztiválon ugyancsak fellép majd a hardcore-zenét játszó New York-i Sick Of It All, az elektro-indusztriál egyik megalapozója, a Ministry, az arab etnopop dívája, Natacha Atlas, valamint az olasz Enzo Avitabile és hordópüfölő zenekara is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik