Élet-Stílus

A Malév megállapodást kötött a spanyol légitársasággal

A Malév a oneworld csatlakozási folyamatának újabb lépéseként az American Airlines után az Iberia spanyol légitársasággal is kereskedelmi megállapodást kötött.

2006. április 1-jétől a két légitársaság több járata kölcsönösen Malév-, illetve Iberia-járatszámot kap, ezáltal mindkét légitársaságnál bővítve az európai városokba irányuló csatlakozási lehetőségeket. A megállapodás mindkét légitársaság utasai számára megkönnyíti a foglalást és az utazást a másik légitársaság járatain, és kiterjeszti mind a magyar, mind a spanyol légitársaság menetrendi hálózatát, kölcsönösen növeli a légitársaságok járatainak telítettségét.

A magyar utasok számára könnyebben, egy repülőjeggyel, jó csatlakozással, kedvező árakkal lesznek elérhetőek olyan spanyolországi városok, mint Barcelona, Sevilla vagy Bilbao. A megállapodás a Magyarországra utazó spanyol utasok számára is hasonló előnyöket biztosít, illetve code-share járatként üzemelnek majd a két légitársaság római, müncheni, zürichi és frankfurti járatai.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik