Élet-Stílus

Intelligens egér balkezeseknek

A CeBIT-en mutatják be a Logitech újdonságát, a dizájn tekintetében is egyedülálló vezetéknélküli egeret, amely kifejezetten balkezesek számára készült.

A balkezesek speciális eszközeit gazdagíthatja az a kifejezetten számukra fejlesztett egér, amelyet most mutat be a Logitech a hannoveri CeBIT alkalmából. A nagy pontosságú lézeres mozgáskövetéssel rendelkező MX610 Left-Hand Laser Cordless Mouse segítségével a balkezes felhasználók is élvezhetik a lézeres egerek nyújtotta kényelmet és pontos navigációt.

Az új eszköz 2,4 GHz-es digitális adatátvitellel, ötszörös hatótávolsággal és USB csatolással rendelkezik. A beépített görgetőkerék nem csak vízszintes irányban és függőlegesen is görgethető, amely segítségével újabb funkciók érhetők el az egér segítségével.

Az MX 610 Left-Hand Laser Cordless Mouse kényelmesen használható hangerőszabályzót és némítógombot tartalmaz. Az előre- és visszaléptető gombokkal egyszerűen böngészhetőek a webhelyek és a nagyméretű dokumentumok, a kezelőszerveket pedig saját igény szerint programozhatók.

Beérkező e-maileket és azonnali üzeneteket a jól használható figyelmeztető gombok LED-jei jelzik, ezek azonnali, egy-gombnyomásos hozzáférést biztosítanak a levelezőprogramhoz és üzenetekhez. Ki- és bekapcsolásukat, valamint testreszabásukat szintén könnyedén elvégezhetik a felhasználók.

A Logitech az MX 610-et természetesen jobbkezesek számára is elkészítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik