Élet-Stílus

iPod Hi-Fi a menő

Az Apple bejelentette legújabb iPod-kiegészítőjét az iPod Hi-Fi-t. A teljesen új Hi-Fi-hangrendszer együttműködik az összes iPod-lejátszóval, és könnyen lehet, hogy újradefiniálja az otthoni sztereórendszert.

Az Apple kisméretű termékének újabb innovatív fejlesztési irányvonala az otthoni szórakoztatást célozza.

“Az Apple újra feltalálta az otthoni sztereót az új iPod Hi-Fi-vel, az első iPod kiegészítővel, mely igazi Hi-Fi hangminőséget biztosít az iPod számára”- mondta Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója.”Az iPod Hi-Fi páratlan akusztikai teljesítményével és lenyűgöző kivitelezésével otthonában bárhol jól mutat.”

A mindent egyben tartalmazó egyedi, szigetelt ház két magas frekvenciatartományú hangszórót és egy hangolt, reflex basszusrendszert foglal magába, minimalizálja a vibrációt és maximalizálja a hangminőséget.

Az iPod Hi-Fi fogói segítségével könnyedén mozdítható, áthelyezhető. A fehér dobozka levehető előoldali védőráccsal, érintésérzékeny hangvezérlővel, Apple Remote távirányítóval rendelkezik. Az univerzális tápegység is a mindent egyben tartalmazó dizájn része. A Hi-Fi minden iPod lejátszóval együttműködik, és automatikusan feltölti rácsatlakoztatott iPod lejátszót is.

A bejelentés után kiváncsian várjuk a hazai megjelenést, hiszen a puding próbája mégis csak az evés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik