Élet-Stílus

Repülőtéri szálloda épül

Mintegy 550 millió forintos beruházásban Stáció Airport Alliance Hotel néven 31 szobás háromcsillagos szállodát épít a ferihegyi repülőtér közvetlen közelében az Optotel Kft. – tájékoztatta pénteken az MTI-t Fancsali Gábor, az új hotel értékesítési és marketingmenedzsere.

A hotelt várhatóan májusban adják át. A beruházás megtérülése 12-14 év alatt várható – mondta Fancsali Gábor. Hozzátette: a nagyon dinamikusan növekvő ferihegyi utasforgalomra építik az üzleti tervet, amely már az idén nyereséggel számol. A további tervek között a szállodai kapacitás megduplázása szerepel.

A szálloda szolgáltatásai között szerepel a „parkolj és utazz” csomag, amely a vidékről induló utasoknak kínál egy éjszakai szállást és egyhetes ingyenes parkolást. Ugyanakkor a szálloda és a repülőtér között ingyenes transzfert is biztosít a hotel.
A Stáció Airport Alliance Hotelt a legkorszerűbb technológiával – többek között geotermikus fűtés-hűtési rendszerrel – szereli fel a távközléssel és biztonságtechnikai berendezésekkel foglalkozó Optotel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik