Élet-Stílus

Megjelentek az első Lenovo-számítógépek

A Lenovo pénteken bemutatta első, Lenovo márkanév alatt világszerte piacra kerülő számítógépeit, a Lenovo 3000-termékcsaládot.

A cég közleménye szerint kínai, japán és amerikai kutatók, tudósok és tervezők a Lenovo nagyvállalati és otthoni számítógépes technológiai örökségét kombinálva alkották meg a kisvállalkozások számára készült számítástechnikai eszközt. A Lenovo 3000-termékcsalád új asztali és hordozható számítógép modelljei a legkorszerűbb processzorokkal vannak felszerelve és stílusos külsővel, ezüst színű házban kerülnek forgalomba.

A Gartner Group elemzése szerint a kis és középvállalkozások az elmúlt évben világszerte több mint 400 milliárd dollárt költöttek számítástechnikai termékekre és szolgáltatásokra – és ez az összeg várhatóan növekedni fog 2006-ban. A Lenovo 3000-termékcsaládot, és a gépeken található előre telepített alkalmazásokat kifejezetten a kisvállalkozások IT-költségeinek csökkentésére fejlesztették ki

A Lenovo a világ egyik legnagyobb számítógépgyártója, amely a korábbi IBM Személyi Számítógép Üzletágának Lenovo Csoport általi felvásárlásából jött létre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik