Élet-Stílus

Már lehet szavazni a tavalyi év színészére

admin
admin

2006. 02. 14. 17:22

Elkezdődött a 2006. évi Súgó Csiga Díj szavazás első szakasza: a közönség jelölései alapján a 25 legtöbb szavazatot kapott színész kerül majd be a második fordulóba.

A szavazást a Pesti Est Súgó, ingyenes színházi programmagazin szervezi, és annak végén dől el, hogy ki a 2005-ös év legnépszerűbb magyar színésze. A nagyközönség idén is két fordulóban szavazhat kedvenc színészére vagy színésznőjére a www.sugocsiga.hu című honlapon. A szavazás első szakasza február 26-ig tart, ekkor a közönség a tavalyi év legnépszerűbb 50 művésze közül választhatja ki azokat a színészeket, akik bekerülnek a 25 fős második fordulóba. A szavazás második szakasza március 19-ig tart, ennek eredményeképpen derül ki a fődíjazott kiléte, de még 11 további színész vehet át Súgó Csigákat.

Az elmúlt években leadott több tízezer szavazat igazolta a Súgó legfőbb törekvését: a színházi kultúra népszerűsítését, valamint a közönség és a színészek közvetlen kapcsolatának kialakítását. A hagyományokhoz hűen a díjakat március végén, nagyszabású gála keretében adják át, ahol a teljes színházi szakma képviselteti magát.

A Súgó Csiga Díj vándor jellegű, így 2005 legnépszerűbb színésze a tavalyi évben a legtöbb közönségszavazatot kapott Alföldi Róberttől veheti majd át a fődíjat, aki idén a Súgó Csiga Páholy Örökös Tagja lett, mint sokszoros díjazottja a közönségszavazásnak.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.