Élet-Stílus

A Microsoft programban a Vírusbuster a nyerő

A 2005. július 26-án indult, legális szoftverhasználatot támogató Eredeti Windows, Valódi Előny program legnépszerűbb hazai ajánlatának a VirusBuster Professional bizonyult, melyhez eddig közel 3000 aktivációs kulcsot adtak ki a jogtiszta Windows-t használók számára.

Az „Eredeti Windows – Valódi Előny” program tavaly nyáron indult el azzal a céllal, hogy a programban résztvevő 40 országban visszaszorítsa az illegális szoftverhasználatot, és megkülönböztetett előnyöket nyújtson az eredeti Windows operációs rendszerrel rendelkezők számára. A program teljes verziója – a kritikus biztonsági frissítések kivételével – csak az eredeti Microsoft Windows XP-vel rendelkező felhasználóknak biztosít hozzáférést a Microsoft különböző frissítéseihez. A kezdeményezés folyamatosan bővülő speciális szolgáltatásokat és számos, ingyenesen letölthető programot kínál azok számára, akik sikeresen túljutottak az eredetiségvizsgálaton.

A programon belül a VirusBuster Professional bizonyult a legnépszerűbb hazai ajánlatnak, ezt alátámasztja az a tény is, hogy a közel 130 ajánlatot felsorakoztató világranglistán is az első 20 legnépszerűbb között szerepel. Magyarországon és világviszonylatban az összes ajánlat rangsorában is csupán a Microsoft saját ajánlatai és termékei előzik meg, mint például a Media Player 10 vagy a Photo Story 3.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik