Élet-Stílus

Ingyenes adatbázis-kezelő az IBM-től

admin
admin

2006. 02. 07. 15:37

Kis és közepes vállalatok, magánszemélyek, egyesületek, alapítványok a legfőbb célközönsége az IBM Magyarország által február 7-től kínált, ingyenes DB2 adatbázis-kezelőnek, a DB2 UDB Express-C Edition-nek.

Az IBM ingyenes, nyílt forráskódú, az Apache Geronimora épülő WebSphere Application J2EE alkalmazásszerverével kiegészítve bárki teljes értékű internetes alkalmazáskörnyezet hozhat létre. A termékek Windows és Linux környezetben is használhatók, így a lehető legalacsonyabb összköltségű megoldások kiépítésére nyílik lehetőség. Az ingyenes DB2 adatbáziskezelő, míg az ingyenes webszerver az IBM oldalain találhatók.

A letölthető csomag tartalmazza a vállalati alkalmazások futtatásához szükséges legfontosabb komponenseket, így az IBM nyílt forráskódú J2EE alkalmazásszerverét, és az IBM legnépszerűbb adatbázis-kezelőjének új, ingyenes verzióját.

A DB2 Express-C egy DB2 adatszerver, olyan csomagban, amelyet az IBM kifejezetten a szoftverfejlesztés, telepítés, újraelosztás és alkalmazásokba való beágyazás területén történő felhasználás céljára dolgozott ki. A DB2 Express-C-hez ingyenes közösségi támogatás vehető igénybe az IBM szoftverfejlesztők számára fenntartott segédeszköze, a developerWorks-ön rendelkezésre álló új, nyilvános fórumon keresztül, amely IBM által kínált opcionális díjfizetéses támogatással egészül ki.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2013. február 14.
Egy recepciós munkatárs a Microsoft Magyarország Kft. székházában, a főváros II. kerületében, a Graphisoft parkban 2013. február 14-én. A magyar kormány és a Microsoft Magyarország Kft. tavaly decemberben kötött stratégiai együttműködési megállapodást.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.