Élet-Stílus

M600i – telefon vagy PDA?

A Sony Ericsson bejelentette a M600i mobiltelefon és üzenetkezelő készülékének megjelenését. A kisméretű készülék érintőképernyővel és kézírás-felismeréssel is rendelkezik.

Az M600i a második olyan készülék a Sony Ericsson termékválasztékában, amely a Symbian operációs rendszer 9.1 verzióját (UIQ 3.0) használja. Ennek köszönhetően a felhasználók teljes mértékben személyes igényeikhez igazíthatják a telefon funkcióit, valamint saját üzleti és egyéb alkalmazásokat vásárolhatnak a Sony Ericsson alkalmazásokat árusító Application Shop-jában.

Az új push e-mailalkalmazások, a távoli szinkronizáció és a bővíthető memória e-mail kapcsolatot és UMTS-funkciókat biztosítanak a telefon tulajdonosának egy mindössze 15 mm vastag készülékben. Ez jelenleg a kategóriájában rendelkezésre álló egyik legkisebb UMTS-készülék.

A szoftverplatformnak és a kezelőfelületnek köszönhetően valóban több feladat futtatható egy időben – például internet böngészés telefonálás közben. Az M600i teljes mértékben kihasználja az UMTS-funkciók előnyeit, aminek eredménye a gyors és egyszerű e-mail kezelés (még nagyméretű csatolt fájlok esetén is) és a multimédiás tartalmak nagy sebességű letöltése. A dokumentumkezelést a PowerPoint, Word és Excel, valamint az Adobe PDF-néző programja segíti.

A nagyméretű, kétfunkciós billentyűzet és az azon található külön szám gombok nagymértékben megkönnyíti az üzenet szövegének beírását. A 262 ezer színt megjelenítő, 2,6″ QVGA-képernyő egyszerűvé teszi az e-mailek olvasását, valamint a nagyfelbontású video- és grafikus tartalom megtekintését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik