Élet-Stílus

Egy fapadossal kevesebb

Három északi városba tartó járat megszűnt, helyette három görög sziget került fel a Budapestről fapadossal közvetlenül elérhető utazási célpontok listájára, miközben újabb légitársaság búcsúzott Ferihegytől.

Kivonult Magyarországról és megszüntette stockholmi járatát a FlyNordic fapados légitársaság, a svéd főváros rendszeres látogatóinak azonban nem kell aggódniuk, továbbra is két fapados közül választhatnak indulás előtt. Érzékenyebben érinti az utazókat a Sterling légitársaság vezetőinek döntése, melynek eredményeképpen a svéd Göterborg és a Dániában található Billund kiesik a közvetlenül elérhető városok listájából, csakúgy mint Katowice, ahová eddig a WizzAir indított járatokat. Ez utóbbi légitársaság azonban három új lehetőséget kínál, tavasztól ugyanis fapadossal utazhatunk Krétára, Korfura és Rodoszra is.

A fenti változások eredményeképpen Budapestről már „csak” tíz fapadosnak bélyegzett társaság indít járatokat, összesen 40 európai városba. A részletes információkért tekintse meg folyamatosan frissülő táblázatokat >>.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik