Élet-Stílus

Nagy harc jöhet a cascopiacon

admin
admin

2006. 01. 02. 08:20

Miután véget ért a kötelező felelősségbiztosítási kampány, a cascopiacon éleződhet ki a verseny, amit elsősorban az új autók forgalmazásának beszűkülése tesz szükségessé – írja a Világgazdaság.

A gazdasági napilap szerint a cascobiztosítást nyújtó társaságok közül többen csökkentették áraikat, mások pedig a szolgáltatásukat fejlesztették. Az Európai Unió országaihoz képest Magyarország a casco terén jelentősen alulbiztosítottnak számít, mivel nálunk szinte csak az új gépkocsit vásárló tulajdonosok kötik meg ezt a biztosítást, ezt is leginkább azok, akiknek ezt a finanszírozásukhoz kötelezővé teszik a hitelintézetek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.