Élet-Stílus

Robbie Williams koncert: rohamosan fogynak a jegyek

Két nappal a jegyárusítás megkezdése után már elkelt minden belépő Robbie Williams nyári turnéjának londoni, párizsi és bécsi koncertjeire, s élénk az érdeklődés a július 19-ei budapesti fellépés iránt is. Az árusítás első napján ötezer belépő kelt el - tudta meg az MTI a Multimédia Concertstől.

Robbie Williams július 19-én lép fel Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban. Legutóbb a Queen 1986-os budapesti koncertjére vásároltak ötezer belépőt a jegyértékesítés első napján.

Az Európa 19 városának legnagyobb stadionjaiba meghirdetett koncertekre egyszerre kezdődött a jegyeladás november 19-én, szombaton délelőtt 10 órától.

Addig csak a Robbie Williams rajongói klub regisztrált tagjai foglalhattak maguknak jegyet az interneten. A Multimédia Concerts értesülése szerint már biztosan telt ház várja Robbie-t a brüsszeli, a párizsi, a négy amszterdami, a két-két bécsi, berni és glasgowi, valamint az öt (!) londoni koncertre is.

Több városban, ahol két előadást hirdettek meg, például Kölnben, Münchenben, Koppenhágában, Hamburgban és Drezdában, az első előadásra már minden jegy elkelt, és már csak a másodikra árusítanak belépőket. A koncertiroda szerint arra lehet számítani, hogy hamarosan megindul Európa más országaiból a rajongói áradat Budapest felé.

Azokban az országokban is, ahol eddig nem adtak el minden jegyet, már akkora a roham a pénztáraknál, hogy a hét végére alighanem mindenütt kitehetik a “minden jegy elkelt” táblát. A budapesti koncertre jegyet kizárólag a Ticketpro országos hálózat jegyirodáiban lehet beszerezni, 6900-18900 forintos áron, illetve korlátozott számban kapható 40 ezer forintos VIP-jegy is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik