Élet-Stílus

Megjelent a Microsoft Office „12″ technikai bétája

admin
admin

2005. 11. 18. 16:08

A Microsoft Corporation elérhetővé tette az Office-rendszer új, jelenleg Office „12" kódnévvel ellátott változatának technikai béta változatát. A technikai béta mintegy 100 ezer kiválasztott ügyfél és Microsoft-partner számára lesz hozzáférhető.

A Microsoft a felhasználói tapasztalatok fejlesztését célzó programján (Customer Experience Improvement Program) keresztül közvetlen visszajelzési lehetőséget biztosított a programban részt vevő infómunkások számára az Office „12″ fejlesztése során.

A Microsoft Office „12″ verziója a közel két évvel ezelőtt megjelent Office 2003 verzióban szereplő jól használható funkciókat fejleszti tovább, ugyanakkor a programok, kiszolgálói funkciók és szolgáltatások olyan integrált rendszerét alkotja, amely gyorsabb eredmények elérését teszi lehetővé.

A fő alkalmazások, a Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, InfoPath, OneNote, Publisher, Project, Visio és Groove Virtual Office programok mindegyike számos új funkciót tartalmaz, emellett kiszolgáló alapú szolgáltatásai révén még több lehetőséget nyújt a felhasználók számára az információ létrehozására, feldolgozására, illetve továbbítására.

Az Office „12″ legfontosabb fejlesztései – például az új felhasználói felület, a nagy teljesítményű grafikai és diagramkészítő programrészek, illetve a fejlett feladat- és információkezelő eszközök. A Microsoft előzetes adatai szerint a felhasználók 80 százaléka úgy látja, hogy 2 nap és 2 hét közötti időn belül elsajátítható az új felhasználói felület használata.

Az Office „12″ verzió technikai bétájának megjelenése a tavasszal induló, széles körű, nyilvános béta-program előfutára. A felhasználók a programban való részvételre a http://www.microsoft.com/office/preview webhelyen regisztrálhatják majd magukat.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.