Élet-Stílus

Életmentő készülék a Rolling Stones tagjainak

Szívleállás esetén alkalmazandó, életmentő elektrosokk-készüléket tárolnak diszkréten a Rolling Stones amerikai turnéjának szervezői a színpadok hátterében, felkészülve a nagypapakorú rockerek valamelyikének esetleges rosszullétére.

A The Sun című londoni lap amerikai sajtóértekezletekre hivatkozó pénteki beszámolója szerint a koncertszervezők “semmit nem bíznak a véletlenre … mivel már mind a négy bandatag veteránkorba lépett”.

Ezzel nehéz lenne vitatkozni: a négy zenész összesített életkora 245 év. Sir Mick Jagger 62, Ronnie Wood 58, Keith Richards 61, a dobos Charlie Watts 64 éves. Mindazonáltal ez nem látszik zenei teljesítményükön: a koncertkörút frenetikus kritikákat kap, és a jegyek egyenként 3500 fontért (1,3 millió forintért) forognak az internetes feketepiacon. A legnagyobb brit bulvárlap szerint a szívújraindító készülékkel az orvosok késedelem nélkül be tudnak avatkozni, ha a Stones viharvert négyesének bármelyike a színpadon összeesne. A The Sun külön megjegyezte, hogy a banda egyik nagy slágere a Start Me Up (Indíts be)…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik