Élet-Stílus

Megjelent az új MS Office 2003 szervizcsomag

admin
admin

2005. 09. 28. 11:38

Mától letölhető a felhasználók számára a Microsoft Office 2003 Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag. Az új szervizcsomag megoldást nyújt az ismert biztonsági problémákra, illetve javítja az Office 2003 stabilitását és funkcionalitását is.

A Service Pack 2 szervizcsomag különböző biztonsági frissítéseket, alkalmazás-kiegészítéseket és -továbbfejlesztéseket tartalmaz, valamint a Microsoft Office kliens- és szerver alkalmazásai szempontjából jelentős stabilitás- és teljesítmény-növekedést eredményező eszközöket foglal magába.

Az SP2 szervizcsomag letöltésével a felhasználók olyan többletszolgáltatásokhoz juthatunk hozzá, mint például a biztonságot fokozó Outlook program kiegészítés. Ez egy olyan bővítmény, amely segít az adathalászat (phishing) megakadályozásában. Az SP2 révén az Outlook-ban a kéretlen levelek mostantól egyszerű szövegként jelennek meg, így nem fordulhat elő HTML-adatok véletlen megjelenítése. A szervizcsomag emellett letiltja a kéretlen e-mail üzenetekben a hivatkozásokat is.

Az alkalmazások továbbfejlesztett stabilitása az SP2 szervizcsomag másik célja. A mostani csomag belső tesztelések eredményei alapján számos hibajavítást és továbbfejlesztést tartalmaz az Office alkalmazásaihoz és kiszolgálóprogramjaihoz.

A Microsoft Office 2003 Service Pack 2 megjelenéséről a Microsoft értesítést küld minden olyan felhasználó számára, aki igénybe veszi az AutoUpdate szolgáltatásait. Az SP2 szervizcsomag frissítései emellett ingyenesen letölthetők az Office-online weboldalon.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.