Élet-Stílus

Az SAP és az IBM közös analitikai megoldást fejleszt

Az SAP és az IBM ma bejelentették, hogy olyan nagy teljesítményű analitikai megoldáscsomag közös tesztelésére és piaci bevezetésére készülnek, amely megkönnyíti ügyfeleik számára a kritikus üzleti információk gyűjtését, tárolását és elemzését.

Az SAP NetWeaver nagy teljesítményű analitikai képességeit az IBM BladeCenter és TotalStorage rendszerekkel ötvöző megoldás nagy teljesítményt és rugalmasságot ígér az üzleti intelligencia (Business Intelligence, BI) világában.

A megoldáscsomag fejlesztése és tesztelése teljes mértékben IBM BladeCenter és IBM TotalStorage DS4300 rendszerkonfigurációkon zajlik.

Az üzleti információk egyre bővülő tömegét kezelő ügyfeleknek nagy mennyiségű adatokon kell erősen interaktív lekérdezéseket futtatniuk. Ha a magas szintű lekérdezési teljesítményért cserébe nem akarnak kompromisszumot kötni a lekérdezési rugalmasság terén, új, rugalmasabb, szabadabban skálázható, és a korábbi rendszereknél jobb teljesítményjellemzőket illetve rendelkezésre állást nyújtó, adaptív számítástechnikai platformot kell beszerezniük. A most bejelentett nagy teljesítményű analitikai megoldáscsomag biztosítja ezeket a képességeket.

A kezdeti időszakban a közös analitikai megoldáscsomagot az SAP Business Information Warehouse és az SAP NetWeaver Business Intelligence rendszereket futtató ügyfelek vehetik majd igénybe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik