Élet-Stílus

ThinkVantage: technológiai újítások a Lenovotól

admin
admin

2005. 09. 02. 11:37

A Lenovo ma bejelentette a továbbfejlesztett ThinkVantage Technologies termékcsaládot, amelyben kiemelt fontosságot kapott a könnyű telepíthetőség, a felhasználóbarát frissítés, a fejlett jelszókezelés, a könnyű és hatékony fájltitkosítás, valamint a továbbfejlesztett biztonsági mentési és helyreállítási lehetőségek.

Az új megoldásokkal egy időben a Lenovo egy új ThinkVantage Technologies kezelőfelületet is bemutat, amely a LANDesk technológia felhasználásával összefogja a ThinkVantage Technologies különböző részeit, és azokhoz egységes hozzáférést biztosít. Az end-to-end megközelítés jegyében a fentiekkel egy időben mutatja be a ThinkPlus Service-t is, amely a feladatok és alkalmazások sorba állításával teszi képessé a felhasználót arra, hogy minél jobban kihasználja számítógépe kapacitását.

A most bemutatott ThinkVantage Technologies részét képezi a mentéseket és helyreállításokat kezelő Rescue & Recovery, a biztonsági feladatokat ellátó Client Security Solution, és a rendszermigrációt támogató System Migration Assistant frissítése, egy ThinkVantage System rendszerfrissítés, továbbá az ImageUltra Builder képkezelő.

A LANDesk által kifejlesztett szoftverek rendszermegoldásokat és biztonsági megoldásokat nyújtanak vállalatok informatikai részlegei számára. A Lenovo terméke valójában egy integrált ThinkVantage irányítópultot hoz létre, amelyen keresztül a felhasználók egy lépésben férhetnek hozzá a ThinkVantage Technologies valamennyi részeleméhez.

A ThinkPlus Service most megjelenő kiegészítései között a ThinkVantage helyi felhasználására, illetve telefonos támogatására, képalkotásra és garanciális, karbantartási feladatok elvégzésére szolgáló megoldások is szerepelnek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.