Élet-Stílus

A ProLogis felvásárolta a budafoki Harbor Parkot

A ProLogis felvásárolta a 101 987 négyzetméteres budapesti Harbor Park logisztikai központot.

Az akvizícióval a ProLogis tulajdonában lévő vagy fejlesztés alatt álló portfoliója 197 790 négyzetméterre nő, azaz megduplázódik. A parkban található kilenc új disztribúciós létesítmény mindegyikét az elmúlt négy évben fejlesztették.

A ProLogis Harbor Park Budapest déli határán, a XXII. kerületben helyezkedik el, a Duna nyugati partján, 12 kilométerre a belvárosi üzleti negyedtől. A Parkot egyik oldalról a hatos út határolja, az M0-ás körgyűrű csomópontja mindössze 2,5 kilométerre található, és 2006 januárjától, a körgyűrű továbbfejlesztésével a repülőtér mintegy húsz perc alatt elérhető lesz. 

A ProLogis Harbor Park jelenlegi ügyfelei közül a Schneider Electric (a Schneider Electric Hungária anyacége) és a Pactiv Corporation (Pactiv Hungary Kft.) más ProLogis létesítményekben is bérel területet, további ügyfelek többek közt a Chinoin (Sanofi Synthelabo Csoport), Rewico Group Istersped és a Budapest Papír. A ProLogis Harbor Park további 50 000 négyzetméteres fejlesztési potenciállal rendelkezik, amellyel együtt a Park teljes mérete 151 968 négyzetméterre nőhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik