Élet-Stílus

World Cyber Games 2005 – folynak a magyar selejtezők

A World Cyber Games keretein belül már lezárultak a Starcraft Broodwar és Warcraft III magyarországi online selejtezőiének első fordulói. A legjobb 16 részvételével rövidesen elindul a Warcraft III egyenes kieséses nyolcad döntője.

A Starcraft Broodwar játékosai a helyosztó keretében összesen 119 meccset játszottak és ebben a versenyszámban hamarosan elkezdődnek a páros meccsek. Napokon belül elindul a Counter-Strike Source előnevezése is. A hagyományokkal szakító nemzeti kvalifikáció online selejtezője három hónapig tart majd. Az októberi, Szingapúrban megrendezésre kerülő nagydöntőn csakis az egyes kategóriák legjobbjai képviselhetik hazánkat.

A hazai játékos társadalomban óriási érdeklődéssel kísért rendezvénysorozaton felvonultatott játékok között a WCG szabályzatához igazodva megtalálhatók a stratégiai, sport illetve autós játékok, valamint egy csapatjáték is.

A kiválasztott versenyszámokat a következő játékok alkotják:

• Starcraft Broodwar és Warcraft III – évek óta a legnépszerűbb valós idejű stratégiai játékok nem csak hazánkban, de világszerte is

• FIFA Soccer 2005 – a foci és a sportjátékok kedvelőinek

• Need for Speed Underground II – autószimulátor a száguldás szerelmeseinek

• Counter-Strike Source – vérbeli kommandósoknak és az összehangolt csapatjátékok kedvelőinek

A World Cyber Games magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, a hu.worldcybergames.com oldala, valamint számos rajongói weblap tudósít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik