Élet-Stílus

Új szolgáltatás a Kurzor.hu oldalain

Új magyar szolgáltatással bővül a nemrégiben debütált kereső, a naponta 100 ezer internetező keresési igényét kiszolgáló Kurzor.hu. Az Expressz Kiadó Rt.-vel kötött megállapodás révén mostantól több mint 40 000 jármű, 200 000 ingatlan, valamint 60 000 apróhirdetés válik elérhetővé és kereshetővé oldalain.

Ma a legtöbb internet felhasználó a Google oldalára látogat el, ha valamilyen információt szeretne megtalálni a világhálón. A globális elsőségét folyamatos innovációval fenntartó Google-al szemben eddig mindössze csak azok a lokális, nemzeti piacokra készült keresőmotorok tudták felvenni a versenyt, amelyek a helyi lakosok számára nyújtottak speciális szolgáltatásokat.

A Kurzor.hu az Expressz Kiadó Rt. közreműködésével egy ilyen, új szolgáltatást indított el. Az Expressz hirdetései a kereső felületen keresztül válnak elérhetővé, lehetőséget nyújtva arra, hogy afelhasználók kereshessenek a többszázezer ingatlan, gépjármű és egyéb apróhirdetés között. Az internetező által indított keresés még a Kurzor.hu oldalain történik, de a konkrét találatok már az Expressz online oldalaira viszik a látogatót.

„A Kurzor.hu-ban történő jelenléttől egyértelműen kimutatható látogatószám-növekedést várunk oldalainkon. Reményeink szerint ez a nálunk hirdetők számára – a potenciális vevőkör bővülése révén – gyorsabb és magasabb áron történő eladás formájában nyilvánul majd meg.” – mondta Sárencky Ákos az Expressz Magyarország Rt. online managere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik