Élet-Stílus

Újabb számítógéppel összekapcsolt ADSL-akció a T-Comnál

Egyéves keretszerződés értelmében a T-Com 4500 PC-re, valamint 500 notebookra adott előmegrendelést az Albacompnak. A számítógépek július 22-től a Kulcsrakész ADSL-csomag részeként – 20 százalék feletti THM mellett – érhetők el.

A februárban sikeresen zárult Kulcsrakész ADSL-akció keretében az Albacomp 550 darab PC-t szállított a Matávnak. Az akció sikerének és a pozitív vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően a Kulcsrakész ADSL-szolgáltatás 2005. július 22-től a T-Com termékportfóliójának állandó része lesz.


A T-Com mostani akciós csomagjában az ADSL-előfizetés mellé vagy egy 15″ TFT-monitorral, CD-íróval, DVD-olvasóval, Windows XP Home-mal és hasznos segédprogramokkal ellátott Albacomp Activa PC, vagy egy hasonló paraméterekkel rendelkező Albacomp Activa Mobil márkanevű notebook választható.


Mennyibe kerül?


A FigyelőNet kérdésére a T-Com közölte: a most megrendelt gépek esetében azonnali fizetés mellett, 12 és 24 hónapos részletfizetési konstrukciót kínálnak megrendelőiknek. A hagyományos számítógép bruttó végfelhasználói ára 139 990 forint, a notebooké 184 990. Ebben benne foglaltatik az operációs rendszer, a kiszállítás, az üzembe helyezés és a támogatás díja is. Egyösszegű fizetésnél a fenti árak fizetendőek, részletfizetés esetén kezdőrészlet nélkül, 22,05% – 27,28% százalékos THM mellett (az általunk korábban közölt magasabb THM érték téves közlésből származott. szerk.) törleszthetnek a megrendelők – közölték lapunkkal.


A konfigurációk


A most akcióba kerülő asztali modell egy 2,4 GHz órajelű PC, 40 GB merevlemezzel, 256 MB RAM-mal, DVD-vel, CD-íróval, 15 inch-es TFT-monitorral, egérrel, magyar billentyűzettel, hangfalakkal, mikrofonnal és Windows XP Home Editionnal.


A Notebook konfigurációja: 1,3 GHz-es processzor, 40 GB-os merevlemez, 256 MB-os RAM, CD olvasó/író és DVD-olvasó, 14inch-es TFT-kijelző, magyar billentyűzet + touchpad, beépített hangkártya, hangszóró, mikrofon és Windows XP Home Edition (SP2).


A T-Com illetékesei szerint a konfigurációt folyamatosan frissítik az elérhető lehetőségeknek megfelelően.


Játék, iroda és internet


„A Kulcsrakész ADSL-szolgáltatás vásárlói olyan induló csomaghoz jutnak, amellyel az üzembe helyezés után már azonnal internetezhetnek is” – mondta el Deme Csaba, az Albacomp kereskedelmi és marketingvezérigazgató-helyettese. „Az Albacomp Activa PC és Activa Mobil notebook konfigurációkat úgy állítottuk össze, hogy a játékoktól kezdve az általánosan használt irodai és internetes programokig minden otthoni és kisirodai alkalmazásra tökéletesen használhatóak legyenek. Sőt, a vásárlók az Albacomp számítógépükre az operációs rendszer mellett egyéb hasznos kiegészítő alkalmazásokat is kapnak, melyek összegyűjtésével aztán nem kell bajlódniuk” – tette hozzá Deme Csaba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik