Élet-Stílus

Vándor TV a hulladékgazdálkodásról

A szegedi regionális hulladékgazdálkodási programot tájékoztató és a szelektív hulladékgyűjtést, a környezetvédelmet népszerűsítő vándor-televízió indul útjára.

A regionális hulladékgazdálkodási program keretében újabb PR-eszközzel igyekeznek a szervezők népszerűsíteni a beruházást és a szelektív hulladékgyűjtést a lakosok széles körében. A vándor-televízió egy 1 órás ismeretterjesztő anyagot sugároz 8 órán át egyfolytában, reggel 8.00-tól délután 16.00-ig újra és újra ismételve önmagát. Az összeállítás tartalmazza az országos hulladékgazdálkodási fejlesztéseket; ismerteti a helyi, regionális hulladékgazdálkodási beruházást illetve rendszert, bemutatja a Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. által végzett napi tevékenységeket, a cég működését; a szelektív hulladékgyűjtés helyes módszerét és lehetőségeit. Ez az összeállítás tartalmazza a program hivatalos PR filmjét is.

A televízió július 31-ig az okmányiroda I. és II. számú várakozójában lesz látható, majd augusztus hónapban Szeged több pontján fog feltűnni mint pl. a Kht. ügyfélszolgáltai irodája, a mozi aulája. Szeptembertől indul vidéki körútjára mindazon települések (42 település) polgármesteri hivatalába – hétről-hétre új helyszínre -, amelyek szintén a program részesei.

További információ: Noguchi Porter Novelli, Takách Zsuzsanna Tel. 06-1/312-7289

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik