Élet-Stílus

Még szélesebb műsorválasztékot kínál a Mobil Tv

A Magyar Televízió számos műsorának közvetítésével szélesedett a T-Mobile 3G WAP-portálján a Mobil Tv műsorválaszték.

A legnagyobb hazai mobilcég a Budapest egyharmadát lefedő 3G teszthálózatára alapozva biztosítja a televíziós műsorok mobiltelefonos elérését.

A hazai 3G ügyféltesztet hazánkban elsőként elindító T-Mobile 3G WAP-portálján több hete elérhető a Magyar Televízió Híradója. Július 4-től a közszolgálati televízióval együttműködve a multimédiás tartalmak köre tovább bővül.

A naponta többször jelentkező hírműsor közvetítésén túl a Körzeti híradók, a sporthírek, valamint Friderikusz – A szólás szabadsága, a Kékfény és a Kultúrház egyaránt nézhetők majd. A reggeli órákban a népszerű közéleti információs magazin a Napkelte a tesztben résztvevők számára teljes egészében nyomon követhető lesz 3G mobiltelefonon is.

A harmadik generációs hálózatokon a nagyobb adatátviteli sebességnek köszönhetően a videotelefon mellett a Mobil Tv és a multimédiás tartalmak – videofelvételek, teljes zeneszámok – várhatóan hamar népszerűek lesznek. A T-Mobile Kapcsolat koncert egész estés élő 3G közvetítésébe például a tesztben résztvevők rövidebb-hosszabb ideig összesen közel 4000 alkalommal tekintettek bele. Egy felhasználó tehát átlagosan többször is kíváncsi volt a Felvonulási téren zajló szuperkoncert eseményeire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik