Élet-Stílus

Az F-Secure mobilvírusok elleni megoldást tesztel

Az F-Secure Corporation, és az Orange Switzerland a svájci és a liechtensteini mobiltelefon-felhasználók számára is elérhetővé teszi a mobil eszközök védelmére kifejlesztett F-Secure Mobile Anti-Virus megoldást.

A szeptember végéig tartó kísérleti időszakban a szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe az Orange felhasználók részére.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus szolgáltatást a Nokia 6600, 7610, 6670, 6260, 3230, 6630 vagy 6680 készülékkel rendelkező Orange-ügyfelek próbálhatják ki. A szolgáltatás az Orange World portálon keresztül ingyenesen letölthető.

Az F-Secure és az Orange az innovatív, mobilhálózaton keresztül működő frissítési rendszerrel egyszerű és hatékony megoldást kínál a mobiltelefonok folyamatos védelmére.

„Fontos, hogy felhívjuk a mobileszköz-felhasználók figyelmét a biztonsági kockázatokra és a mobil környezetben használható védekezési módszerekre. Egyelőre nincs komoly veszély, de éppen ezért kell most figyelmet fordítanunk a megelőzésre.” – mondta el Antti Vihavainen, az F-Secure Corporation mobilbiztonsági szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik