Élet-Stílus

Népszerű a Flynet

Egy nemrégiben készített felmérés szerint a megkérdezett 625 utas 93 százaléka elégedett a felhők feletti Internet-szolgáltatással.

Immár egy éve kínál a Lufthansa Légitársaság tengerentúli járatain nagysebességű Internet-hozzáférést az utasok számára. Tavaly május 17-én indult útjára az a Münchenből Los Angelesbe tartó Lufthansa járat, amelynek fedélzetén az utasok először használhatták a FlyNet szolgáltatást.

A társaság a világon elsőként vezette be a fedélzeti internetezés lehetőségét. Hogy még emlékezetesebbé tegye működésének első évfordulóját, a Lufthansa május 17-től 23-ig díjmentesen biztosítja gépein a FlyNet szolgáltatást.

A használók rendelkezésére áll a repülés ideje alatt mind a FlyNet saját portálja, amely friss híreket, utazási és vásárlási információkat kínál. Az utasok ezen kívül elektronikus levelezésüket is intézhetik, továbbá beléphetnek vállalatuk Intranet rendszerébe is.

A hálózat és az utas saját hordozható számítógépe között vezeték nélküli WLAN technológia biztosítja a kapcsolatot.

A FlyNet immár minden második tengerentúli járaton hozzáférhető.
Ez azt jelenti, hogy összesen 42 repülőgépet szereltek fel a szolgáltatáshoz szükséges szatellit-berendezésekkel. Az elmúlt hónapokban a szolgáltatást további ázsiai és amerikai egyesült államokbeli járatokra terjesztették ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik