Élet-Stílus

Interaktív könyv a kisvállalati informatikáról

Az Amazon.com-on is értékesítik majd a nemrég megjelent, a kisvállalkozások informatikai hátterének Microsoft alapú biztosítását bemutató szakkönyvet. A NetAcademia Oktatóközpont gondozásában kiadott Small Business Server 2003 című kötet nem csak a kisvállalatok informatikusainak, hanem azok dolgozóinak és ügyvezetőinek is hasznos lehet.

www.falatrax.hu Akár a Microsoft kiszolgáló-technológiát, akár más rendszer bevezetését fontolgató kisvállalkozások vezetői számára éppúgy hasznos a könyv elolvasása, mint a leendő és gyakorló rendszergazdáknak, illetve az ismereteiket bővíteni szándékozó SBS felhasználóknak. A kisvállalkozók vezetői megtudhatják például, hogy milyen szolgáltatásokat nyújthatna cégük számára az SBS 2003, és miért lenne jó választás az, ha a vállalati hálózat alapját ez a rendszer alkotná.

A leendő rendszergazdák mélyíthetik Microsoft technológiai ismereteiket, míg a gyakorló rendszergazdák számára a könyv bemutatja az SBS 2003 új lehetőségeit, valamint az elődhöz képest a telepítésben és az üzemeltetésben megmutatkozó változásokat, újdonságokat. Nem fognak csalódni azok a gyakorlottabb felhasználók sem, akik a felszín mögé akarnak bepillantani és megtudni, hogy a vállalati működést kiszolgáló informatika milyen elvek szerint működik és hogyan, milyen szolgáltatásokkal tehetik munkájukat még könnyebbé.

Nem csak olvasmányos élményeket nyújt

A könyv újdonsága az, hogy az egyes fejezetekben bemutatott fontosabb funkciók azonnal ki is próbálhatók a NetAcademia Oktatóközpont külön e célra létrehozott, valós körülményeket szimuláló demóoldalán, a www.falatrax.hu címen.

A könyvre egyébként a leghíresebb és legnagyobb online könyvértékesítő vállalat, az Amazon.com is ráharapott: 3 hónap múlva kezdi meg az angol nyelvű változat nemzetközi értékesítését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik