Élet-Stílus

Ingyenes e-mail az America Online-tól

A Reuters értesülései szerint a népszerű üzenetküldő (instant messenger) mellett az America Online még ebben az évben elindít egy ingyenes levelező szolgáltatást is.

A Time Warner online diviziója bejelentette, hogy az AOL új szolgáltatásába integrálja – a hagyományos e-mail szolgáltatás mellett – az összes elektronikus és hangüzenet küldés lehetőségét. Ezen szolgáltatás segítségével bárki egy program segítségével elérheti az összes beérkező levelét, hangpostáját és azonnali üzenetküldő alkalmazás által továbbított üzeneteit.

Az AOL minden felhasználónak 2 gigabyte ingyenes tárkapacitást ígér a levelek és üzenetek tárolására.

Láthatóan az AOL teljesen újragondolta a stratégiáját, a tavalyi “eredményei” fényében. A 20 millió aktív felhasználóval rendelkező AOL további felhasználószám bővülésre számít az őszre tervezett szolgáltatás indítástól.

Az AOL és a többiek


Az interneten hozzá-férhető legnépsze-rűbb azonnali üzenet-küldő szolgáltatások közé tartozik az AOL Instant Messenger, a Yahoo! Messenger, a .NET Messenger Service és az ICQ.

Elemzők, a cég ingyenes levelező szolgáltatásának a hírét „a jobb később, mint soha” jelzővel illették.


Az AOL Time Warner 2002-ben, szabadalmaztatni kívánta az Egyesült Államokban az azonnali üzenetküldést, de végül erre a lépésre nem került sor és a világon most már számos jól működő hasonló szolgáltatás működik közvetlenül összekapcsolva az internetezők millióit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik