Dekor

Két pop-up bolt, ha kell még egy kis karácsonyi hangulat

Ha még nem teljes a lakás karácsonyi dekorációja vagy hiányzik egy-két dolog az ajándéklistáról, akkor ebbe a két alkalmi pop-up üzletbe látogass el!

Beléptünk az adventi időszak második felébe, de sokan még csak most kezdik el a karácsonyra készülődést. Budapesten az ünnepekhez kapcsolódóan nyílt kettő pop-up üzlet, ahol igazán sikerült elkapni a csodás decemberi hangulatot.

Plié by atelier design műhely

Az atelierarchitects építész stúdió és a Plié by atelier design műhely Paulay Ede utcában lévő boltja idén újra humoros, építős, kreatív játékokkal várja az alkotó kedvűeket Karácsonyig. A legegyedibb tervezésű ajándéktárgyak, kirakósok, játékok kaphatóak. A játékbolt mellett ráadásul lehetőség nyílik bepillantani egy kreatív alkotóműhely hétköznapjaiba is. A lényeg a design és hozzákapcsolódó humor.

Természetesen magyar designerek termékei is bekerültek a válogatásba, például a Logideez Logifaces nevű beton kirakós játéka, vagy a the DIY Box termékei, melyeket a vásárlónak a dobozba rejtett használati utasítás és alkatrészek alapján magának kell végső formába öntenie. Fantasztikus tolltartók, betonkaspók, vagy akár egy kávéfőző készítése se lehet gond.

Az alkalmi bolt december 1-23 között van nyitva 10 és 20 óra között míg hétvégén 11 és 19 óra között várják az érdeklődőket. a Pontos cím 1061 Budapest, Paulay Ede utca 49.

Projekt #26 – Karácsonyi ajándékbolt

Szintén a Paulay Ede utcában van a Projekt Showroom pop-up bolt sorozatának immár hatodik alkalommal megnyitott karácsonyi üzlete. A békebeli ünnepi hangulatot idéző 120 négyzetméteres karácsonyi ajándékbolt, segít igazán menő és egyedi meglepetésekkel készülni a fa alá. Ezen kívül rengeteg kiegészítőt is találunk az otthonunkba, például  kaspókat, vázákat, konyhai kellékeket, párnákat, puha takarókat, és más egyedi dísztárgyakat. Több mint 90 márka termékeiből lehet idén válogatni.

Ha már minden ajándékunk megvan, akkor is érdemes benézni, mert karácsonyi dekorációból is hatalmas a választék. Szép fadíszek, limitált kiadású csomagoló papírok, ajándékkísérők más díszítő elemek és egyedi asztali kompozíciók is kaphatóak.

A pop-up bolt december 7. és 23. között lesz nyitva, minden nap 10:00 – 20:00 óráig. Pontos cím 1061 Paulay Ede utca 29. A boltban bankkártyával is lehet fizetni!

Kiemelt kép: Plie.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik