Dekor

Szalvétahajtogatási kisokos karácsonyra

Ha egyszerű, könnyen elsajátítható módszert keresel arra, hogyan varázsolhatnád ünnepivé az asztalt advent időszakában, akkor jó helyen jársz, hiszen az alábbiakban a legtutibb szalvétahajtogatási trükköket mutatjuk be.

Fontos, hogy hajtogatni csak szövetszalvétákkal vagy erős, kissé merev papírszalvétákkal lehet, ha tartós eredményt szeretnénk elérni.

Nyakkendő

Egyszerű ugyanakkor nagyon elegáns design tud lenni, függően attól, hogy milyen színű szalvétát és gyűrűt választunk hozzá.

Karácsonyfa

Az öt közül talán ez a legegyszerűbb és a legünnepibb is. Fogjuk be a gyerekeket is az alkotáshoz, biztosan jó családi program sül ki belőle.

Manócipő

Érdemes minél kisebb szalvétát használni az elkészítéshez, így a végeredmény is olyan lesz, mintha egy manóé lennea cipő.

Becsomagolt ajándék

A különlegessége, hogy a kertünkben megtalálható bogyókat, faleveleket is felhasználhatjuk a munkálatokhoz. Gyakorlatilag bármilyen természetes elem megy hozzá.

Gyertya

Kell hozzá középre valami, amin aztán később megáll majd, de igazándiból egy egyszerű szalvétagyűrű vagy egy WC-guriga is megteszi. Jól tud mutatni az ünnepi asztalon.

 

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik