Szórakozás

Sarka Katával dolgozik ezentúl Kulcsár Edina

A szépségkirálynő a Magyarország Szépe Kft.-ben, Hajdúné jobbkezeként tevékenykedik.

Sarka Kata bevette a szépségüzletbe Kulcsár Edinát írja a Bors. A 2014-es Miss World Hungary ugyan már átadta koronáját Kiss Daniellának, de feladatai ezzel nem értek véget, sőt, inkább csak megszaporodtak. Európa legszebbje ugyanis ezentúl Sarka Kata ügyvezető igazgató segítőjeként dolgozik.

“Az első feladatom az lesz, hogy segítsem az idei három nyertes felkészülését a világversenyre. Fontos, hogy jól képviseljék Magyarországot, ezért többek között azokat a tapasztalataimat osztom majd meg velük, amiket én szereztem Londonban. A későbbiekben pedig részt fogok venni az itthoni verseny és a döntő megszervezésében” – mesélte a lapnak Kulcsár Edina, aki bár rengeteg felkérésnek tett eleget az elmúlt egy évben, anyagilag és szakmailag is szeretne továbblépni.

“A továbbiakban szeretnék egy picit háttérben maradni, és átadni a lehetőséget a világ második legszebb nőjének. Edinára nyugodt szívvel bízom ezeket a feladatokat, mert szorgalmas, megbízható, és személyiségével azt képviseli, amivel a cégünk azonosulni tud. Látok benne fantáziát, és tudom, hogy a legtöbbet fogja magából kihozni” – mondta el Sarka Kata, aki üzleti titokra hivatkozva nem beszélt az anyagiakról, de a lap számításai szerint Kulcsár Edina akár milliós összegeket is kereshet a Hajdúékkal közös munkán.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik