Szórakozás

Fekete Dávid szerint valakik szeretnék tönkretenni a karrierjét

Fekete Dávid (Array)
Fekete Dávid (Array)

Az egykori megasztáros azt is elárulta, kikre gyanakszik.

Fekete Dávid nemcsak a Megasztárral lett ismert, hanem később Cserpes Laura férjeként, majd pedig exférjeként is. A villámházasság utóhatásainak véli többek közt azt is az énekes, hogy karrierje már többször megbicsaklott.

“Különböző helyekről már az én fülembe is eljutott, hogy volt feleségem családja felől valami zavar került a rendszerbe, vagyis Cserpesék próbálták a karrierem ellehetetleníteni. (…) Valakik a nevemben lemondták több fellépésemet, vagy közölték, hogy milyen kár, hogy nem értem rá aznap… pedig nem volt koncertem sehol az adott napon! Próbálok mindig az ilyen dolgokhoz is jó indulattal hozzáállni, nem egyből a rosszra gondolni, ezért, amikor először hallottam ilyen esetről, fel sem vettem, azt gondoltam, valamit elnézhettek a szervezők. Viszont már a sokadik eset után az ember elkezd gyanakodni” – mesélte a Borsnak az énekes, aki jelenleg felfutó ágban érzi magát új menedzsmentje szárnyai alatt, de úgy tűnik, a múltat csak nehezen tudja lezárni.

“Elszomorító, hogy valakik miatt milyen borzasztóan kellemetlen helyzetekbe kerültem, a bevételkiesés miatt pedig nem kevés anyagi károm is keletkezett. Úgy érzem, nem ártottam senkinek, mindenhonnan normálisan, békében jöttem el” – mondta el Fekete Dávid, akinek fejtegetéseivel kapcsolatban sem volt párja, sem annak édesapja nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik