Szórakozás

Polgár Kriszta hasa óriásira nőtt a kényszerpihenő alatt

Az egykori szépségkirálynő veszélyeztetett terhessége utolsó szakaszába lépett, jelenlegi pocakméretét pedig közösségi oldalán mutatta meg követőinek.

Polgár Kriszta végre kicsit felkelhetett – ugyanis a modell hetek óta szigorú fekvésre volt ítélve annak érdekében, nehogy második gyermeke korábban érkezzen meg a kiírt időpontnál.

Ahogy az egykori Miss Earth Hungary Instagramján írja, a 36. hetet betöltve alig várja, hogy kiléphessen végre a lakásból, örömét pedig még az sem rontja el, hogy 17 kilót szedett fel a várandósság alatt, ráadásul a bőre sem viselte jól a megpróbáltatást.

Kriszta izgatottan készül arra, hogy párja és kisfia mellé végre még egy férfi érkezzen a családba, addig pedig – Nádai Anikóhoz hasonlóan – egy szelfin mutatta meg előrehaladott állapotát.

#weekly #update 😉 kedden toltjuk a 36 hetet, mar szamolom vissza a perceket, onnantol mar tenyleg nyugodtabbak lehetunk, talan meg a labamat is kitehetem a hazbol igy masfel honap utan… Ohh egy bevasarlas olyan lesz mintha nyaralni mennek 😃 Nagy es hosszu harc van mogottunk, a nehezitett korulmenyek miatt talan elottunk is de a lenyeg, hogy minden rendben legyen a kis szerelemmel es velem. A kepen nem latszik annyira, de sajnos a pocak meretemmel nem bir 100%osan a borom, igy sajnos megrepedt nehany helyen de abban remenykedem, hogy nem lesz latvanyos utana. A meleg nem segit abban, hogy jol viseljem a fekves miatt felszaladt 17 kilot, de ez mar tenyleg a legkevesebb. A lenyeg O es az, hogy boldog es egeszseges babakent jojjon vilagra es onnantol igy teljen minden napja. Alig varom, hogy 3 szerelmetes pasi vegyen korul :-) #pregnant #maternity #motherandson #secondbaby #babyboy #bump #pregnancy #36thweeks #36weeks #inthefinish

A photo posted by Krisztina Polgar (@polgarkriszta) onJul 4, 2015 at 10:35am PDT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik