Szórakozás

Katalin hercegné ragyogóan festett a kis Charlotte keresztelőjén

Katalin hercegné és Charlotte hercegnő (Array)
Katalin hercegné és Charlotte hercegnő (Array)

Megérkeztek az első fotók a nagy eseményről.

Ezekben a pillanatokban ért véget a brit királyi család legifjabb tagjának, Charlotte hercegnőnek keresztelője Sandringhamben, a Szent Mária Magdolna templomban.

Katalin és Vilmos második gyermekének keresztszülei Vilmos anyai unokatestvére, Laura Fellowes, a barátai, James Meade és Thomas van Straubenzee, valamint Katalin barátnője, Sophie Carter, és az unokatestvére, Adam Middleton lettek.

A hivatalos fotókat a ceremóniáról és a királyi család tagjairól szerdára ígérték, de a hercegi pár megérkezéséről máris remek képek kerültek fel a képügynökségek kínálatába.

Így megcsodálhatjuk a gyönyörű Katalin hercegnét, közelebbről szemügyre vehetjük a két hónapos Sarolta hercegnőt, na és persze György herceg is cuki volt, mint mindig. Persze Vilmos herceg is jelen volt, bár ő azért kevésbé cuki, viszont kedvesen köszöntötték a templom előtt megjelent hatalmas tömeget, akiknek a királyi családból csak az afrikai kiküldetésben részt vevő Harry herceget kellett nélkülözniük.

Na de mutatjuk is a fotókat, de ha ennél is többet szeretnének látni, akkor érdemes a Mirror cikkében, IDE kattintva keresgélni.

 Fotók: Europress


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik