Szórakozás

A monacói herceg előtt vonul fel Sarka Kata és Kulcsár Edina

Egy magyar szépségkirálynői különítmény érkezik a hercegség divatbemutatójára.

Kulcsár Edina, a 2014-es magyar Miss World, aki a világ második legszebb lánya lett, és a Miss Európa címet is magáénak mondhatja, ma Albert herceghez indul. Ráadásul vele tart Sarka Kata, és az idei dobogós szépségek is.

“Holnap Monacoba utazunk, mert egy nem akármilyen divatbemutatón fogunk résztvenni 3 lánnyal, illetve Sarka Katával! A 3 lányt, a Magyarország Szépe legszebb 5 lánya közül választották” – írta tegnap a Facebookon Edina, aki közösségi oldalának bejegyzései szerint már izgatottan készülődik.

Sarka Kata a Life.hu-n beszélt az utazás részleteiről. Kiderült, hogy a Monaco harmadik legnagyobb sporteseményének számító lovaspóló-világbajnokságot záró gálaest keretében rendezésre kerülő divatbemutatón jelennek meg majd a magyar lányok, akik a herceggel is találkozhatnak majd.

“Albert herceggel vasárnap és szombat este találkozunk, szombaton egy koktélparti keretében és a pólóbajnokságon, másnap, vasárnap este a gálavacsorán, ahol fellépünk. (…) Pénteken indulunk, és hétfőn jövünk haza, egy elegáns szállodában, a Le Meridienben fogunk lakni, és természetesen Peti is velünk tart. A nemzetközi divatsajtó is jelen lesz az eseményen” – mesélte Hajdúné, akit lányaival együtt etikettszakértő készít fel az eseményre.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik