Szórakozás

Zimány Linda: Teljesen más ember vagyok, mint amilyennek beállítanak

Az Amerikából fél év után hazatért modellt nagyon rosszul érinti, hogy olyan szerepbe skatulyázzák be, ami valójában távol áll tőle.

Zimány Linda úgy érzi, hogy az elmúlt években teljesen fals képet festettek róla a médiában, ami miatt az emberek is félreismerik. A modell bevallotta, hogy néha eltörik nála a mécses a sok negatívum miatt, pedig ő is csak egy normális életre vágyik.

“Amikor az ember kinyit egy újságot és full hazugságot lát magáról az nagyon rossz érzés. Én is emberből vagyok, vannak érzéseim és egy teljesen más fajta ember vagyok, mint amilyennek megpróbálnak beállítani és beskatulyázni” – mondta a Fókusznak Linda, aki ismét kihangsúlyozta, hogy sem Jude Law-val, sem pedig a pókermilliomos Dan Bilzeriannal nem volt kapcsolata.

“Lindáról mindig csak rosszat írnak és sose a jót. Az például nem hangzott el, hogy ebben az évben dr. Zimány Linda lett, csak azt, találgatták, hogy éppen kivel, mit csinált. Mi támogattuk egymást, de amikor ő sírva fakadt a telefonban, nekem megszakadt a szívem. Nagyon tud bántani a dolog, hogy olyan emberek mondanak róla véleményt, akik nem is ismerik” – nyilatkozta a jogi diplomát szerzett modell édesanyja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik